Alex System Epilasyon

Ergenlik ve menapoz dönemlerinde, hormonal düzensizliklerde, doğum sonrası veya doğum kontrol hapı kullanımlarında, depresyon, tüy bezlerindeki problemlerde, genetik yatkınlık sebebiyle ve buna benzer nedenlerle ortaya çıkan aşırı kıllanma zaman zaman can sıkıcı ve utanç verici olabiliyor. Özgüvenin kaybedilmesine yol açarak mesleki ve sosyal hayatı çekilmez hale getirebiliyor.

Aşırı kıllanma ya da vücudumuzda istenmeyen tüyler, yıllardan beri kadınların ve hatta son zamanlarda erkeklerin de ortak bir problemi olarak karşımıza çıkıyor. Aşırı kıllanmanın önüne geçmek için tarih boyunca kadınlar pek çok yöntem denedi. Bu zamana kadar bulunan en yaygın geleneksel epilasyon yöntemi ağda olmuştur. Bunun yanı sıra jilet, ütüleyerek yakma, tüy dökücü kremler, sarartma gibi yöntemler halen sıkça kullanılmaktadır. Fakat tüm bu geleneksel epilasyon yöntemlerinin ortak özelliği kalıcı olmamasıdır. Yani belli bir süre bu konforu yaşaya biliyorsunuz. Bir sonra ki adet dönemine kadar sürüyor dersek çokta yanlış olmaz.

Peki, şimdi durum nedir? Geleneksel yöntemlerle yapılan epilasyonun en azından Türkiye’de hala yaygın olduğunu söyleyebiliriz. Fakat gün geçtikçe insanlar foto epilasyonun etkilerini gördükçe ağda gibi acı veren epilasyon yöntemlerinden uzaklaşmaktadır.

 

Lazer Epilasyon Nedir?

Lazer epilasyon aşırı kıllanma problemlerine karşı geliştirilmiş kalıcılığı ömür boyu devam eden etkin bir tedavi yöntemidir. Lazer epilasyonun kıl köklerinin tahrip edilmesine dayanan bir çalışma sistemi vardır. Ticari olarak 1990’ların sonlarına doğru kullanılmaya başlandı. Lazer epilasyonda cilt yüzeyinden gönderilen lazer ışınları kıl köklerine ulaşarak burada bir ısı meydana getirir. Isınma sonucu kıl kökleri tahrip edilerek epilasyon gerçekleştirilir. Fakat bilinmesi gereken diğer bir hususlazer epilasyonla tahrip olan kıl köklerinin tamamı kalıcı olarak yok edilemezler. Şayet kıl, gelişim evrelerinden büyüme (anajen) evresinde ise bu mümkün olabilmektedir.

 

Alex System Lazer Epilasyon:

Alex System lazerler (755 nm - yakın kızılötesi) melanin pigmentini hedefleyerek burada ısı ve sonucunda kıl köklerinde tahribat meydana getirir. Çevre dokulara herhangi bir zarar vermeden epilasyon gerçekleştirilir.


Pendik Güzellik Merkezi' mizde Kadınlarda En Sık Yapılan Lazer Epilasyon Uygulamaları

- Kaş arası lazer epilasyon
- Kaş üstü lazer epilasyon
- Favori lazer epilasyon
- Dudak üstü lazer epilasyon
- Çene lazer epilasyon
- Boyun lazer epilasyon
- Yüz lazer epilasyon
- Koltuk altı lazer epilasyon
- Kol lazer epilasyon
- Bacak lazer epilasyon
- Göğüs lazer epilasyon
- Göğüs ucu lazer epilasyon
- Göğüs arası lazer epilasyon
- Bikini bölgesi lazer epilasyon
- Genital bölge lazer epilasyon

Pendik Güzellik Merkezi' mizde Erkeklerde En Sık Yapılan Lazer Epilasyon Uygulamaları

- Sakal üstü lazer epilasyon
- Kaş arası lazer epilasyon
- Kulak lazer epilasyon
- Ense lazer epilasyon
- Boyun lazer epilasyon
- Omuz lazer epilasyon
- Göğüs lazer epilasyon
- Sırt lazer epilasyon
- Kol lazer epilasyon
- Bacak lazer epilasyon

 

Lazer Epilasyon Seans Süreleri

Kişinin cilt ve kıl yapısına göre değişiklik göstermesiyle birlikte lazer epilasyon seans süreleri 15dk. ila 45dk. arasında değişebilir. Yüz epilasyonunda seanslar vücut bölgelerine göre daha uzun sürebilir.

Copyright Pendik Yaşam ve Güzellik Merkezi © 2015 Tüm Hakları Saklıdır
Mert